Пълнени чушки с леща здравословно
Продукти
- черен пипер
- сол
- 300 мл. олио
- 1 връзка магданоз
- 250 г топено сирене
- 400 г чери домата
- 500 г леща сварена
- 6 чушки червени
Начин на приготвяне
- Измиваме чушките и ги разрязваме на две.
- Почистваме ги от семките.
- В купа смесваме лещата заедно със солта, черния пипер, ситно нарязаният магданоз и олиото. Разбъркваме добре.
- Напълваме чушките с лещата. Отгоре поставяме чери доматките, разрязани на две и слагаме по няколко парченца сирене.
- Запичаме за около 15 - 20 минути (до златиста коричка на сиренето), на умерена фурна.
- Ястието сервираме леко охладено.
Дървото на мечтите
Разбиваме яйцата и захарта, като постепенно прибавяме пет супени лъжици вода. Към получената смес при...
Супа от бира и сирене
В малка тенджерка разтапяме маслото на среден огън. Добавяме нарязаните моркови, целина и лука. Остав...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook