Пълнена пъстърва
Продукти
- 1 ч.л. копър
- 200 г топено сирене
- 1 ч.л. черен пипер
- 1 ч.л. девесил
- 4 глава лук
- 2 к.ч. орехи
- 4 пъстърви
- 1 ч.л. сол
Начин на приготвяне
- Измиваме и подсушаваме пъстървите.
- Правим смес от орехите, ситно нарязаните лук и копър, натрошеното топено сирене, солта и подправките.
- Печем пъстървите, първо покрити с фолио "Fino", а после допичаме без него до получаване на хрупкава коричка.
- Поднасяме топла, с гарнитура по желание (зелена салата, задушени зеленчуци или печени картофки).
Съвет:
Голямо разнообразие от прясна риба и рибни продукти, може да намерите в магазините: "Carrefour", "Метро", "Пикадили" и "Темпо". (Магазините зареждат рибни продукти всеки вторник и петък).
Супа от охлюви
Оставяме охлювите да престоят 1-2 денонощия в съд с дупки (най-добре в пластмасово бидонче от минерал...
Задушена сьомга
В съд с капак, задушаваме сьомгата заедно с нарязания лук, оцета, виното и сметаната. Изваждаме риба...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook