Close search

Месно-зеленчукови шишчета с домати

5.0
от общо 126 глас
Време: 140
Ниво: лесно
Порции: 6
Сервирай с 4 7bd7e5bf57f4f4556e3ae34edc2c5fc306282f743d7d3bd490f1d01c61798b3f Бяло вино

Месно-зеленчукови шишчета с домати

Начин на приготвяне

1. Нарязваме пилешките гърди на кубчета, овкусяваме ги със сол и пипер, добавяме малко лимонов сок, чесън на прах, розмарин и мащерка. Оставяме да постоят в хладилник с подправките за 2 часа.

2. Нарязваме на парченца тиквичките и чушките. След това оформяме шишчетата, редуваме парченца пилешко, мини домати и зеленчуците. Намазваме ги с кухненска четка със зехтина и ги изпечаме на скара, докато станат златисто кафяви.

1 Коментар

  1. Small
    надето87

    Аз шишчетата ги правя на газовото барбекю и използвам тази стойка https://bbqmasters.eu/product/folding-kebab-rack .Стават невероятно вкусни!Рецептата изглежда лесна и ще станат вкусни на барбекюто.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност