Продукти
-
зехтин
-
мащерка
-
половин супена лъжица
чесън на прах
-
половин
лимон
-
pозмарин
-
2
червени и жълти чушки
-
2
тиквички
-
1
кг
пилешки гърди
-
200
г
мини домати
-
черен пипер
-
сол
Начин на приготвяне
1. Нарязваме пилешките гърди на кубчета, овкусяваме ги със сол и пипер, добавяме малко лимонов сок, чесън на прах, розмарин и мащерка. Оставяме да постоят в хладилник с подправките за 2 часа.
2. Нарязваме на парченца тиквичките и чушките. След това оформяме шишчетата, редуваме парченца пилешко, мини домати и зеленчуците. Намазваме ги с кухненска четка със зехтина и ги изпечаме на скара, докато станат златисто кафяви.