Макарони с риба тон на фурна
Продукти
- 100 г моцарела
- 200 г филе от риба тон в растително масло
- 2 с.л. горчица
- 1 с.л. брашно
- 2 ч.ч. прясно мляко
- 200 г целина или селъри, нарязани на малки кубчета
- 1 морков , настърган на едро ренде
- 1 глава лук , нарязана на ситно
- 2 с.л. масло
- 500 г макарони
Начин на приготвяне
- Сваряваме макароните според инструкциите на опаковката и ги отцеждаме.
- В загрятото масло слагаме да се задушат лукът, целината и морковът. Когато поомекнат, добавяме брашното, разбъркваме и добавяме млякото. Бъркаме непрекъснато, за да не стане на бучки.
- Добавяме горчицата и сол на вкус.
- Смесваме макароните с рибата и соса, слагаме ги в тавичка и ги запичаме, покрити с парченца моцарела или кашкавал.
Печено пилешко месо с ароматни билки
Застиламе тава за печене с фолио. Втриваме солта, ч...
Шоколадово суфле с канела
Натрошаваме шоколада и го разтапяме заедно с маслото, на водна баня, като бъркаме непрекъснато.Разбив...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook