Крем от тиква с маскарпоне
Продукти
- 60 г пудра захар
- 140 г сирене "маскарпоне"
- 300 г сирене "филаделфия"
- 200 г тиква , сварена
Начин на приготвяне
- Пасираме тиквата.
- В купа смесваме тиквата, маскарпонето и пудрата захар. Разбъркваме добре.
- В малки купички или чаши, поставяме част от тиквения крем, върху него филаделфия и отгоре пак крем. Това правим докато сместа свърши. Поставяме в халдилник за около час-час и половина.
- По желание, преди сервиране може да поръсим с малко натрошени бисквити.
Мъфини с грозде
Смесваме сухите съставки в голяма купа и разбъркваме добре. Правим кладенче в средата и оставяме наст...
Лазаня с пене
Нарязваме лука на ситно и заедно със соса от доматите го задушаваме леко. Добавяме каймата и разбъркв...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook