Люто свинско с глазура от праскови
Продукти
- 1 ч.ч. праскови консервирани
- 1,5 с. л. сос "уорчестър"
- 0,5 ч. л. чили паста
- 300 г свинско бонфиле
- 1 ч.л. джинджифил на прах
- 1 щипка канела на прах
- сол на вкус
- черен пипер на вкус
- 2 с. л. зехтин
- 0,5 ч.ч. бяло вино
Начин на приготвяне
- В купа смесваме канелата, джинджифила и солта.
- Нарязваме бонфилето на парченца и го поръсваме със сместа от подправките.
- Загряваме зехтин в голям тиган на среден огън.
- Добавяме пържолите и готвим по 2 минути от всяка страна. Изваждаме от тигана и оставяме настрана.
- В същия тиган сипваме прасковите, които предварително сме нарязали на парчета.
- Изчакваме леко да омекнат и добавяме бялото вино, соса „Уорчестър“ и чили пастата.
- Връщаме свинското и готвим още няколко минути, като периодично разбъркваме.
Пиле с мед, розмарин и пармезанов фасул
За маринатата: В купа приготвяме марината, като сме...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook