Лека крем супа с целина
Продукти
- връзка магданоз
- черен пипер
- 2 с.л. сметана
- 150 гр кисело мляко
- 2 с.л. смлени орехи
- 2 стръка копър
- 600 мл зеленчуков бульон
- 2 с.л. брашно
- 3 глави целина
- 1 с.л. масло
- 1 скилидка чесън
- 1 глава кромид лук
- 150 гр сирене
Начин на приготвяне
1. Нарязваме на дребно кромида, чесъна и целината. Запържваме ги в маслото.
2. Намаляваме огъня и поръсваме брашното. Бавно прибавяме и бульона.
3. Сваляме тенджерата от огъня, разбиваме продуктите с пасатор и ги връщаме отново на огъня да кипне отново.
4. Намаляме огъня и прибавяме сиренето, орехите, киселото мляко и сметаната. Оставете да къкри за няколко минути.
Унгарска гъбена супа
1. Разтопяваме маслото и запърваме лука,
прибавяме морковите и гъбите.2. П...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook