Продукти
-
връзка
магданоз
-
черен пипер
-
2
с.л.
сметана
-
150
гр
кисело мляко
-
2
с.л. смлени
орехи
-
2
стръка
копър
-
600
мл
зеленчуков бульон
-
2
с.л.
брашно
-
3
глави
целина
-
1
с.л.
масло
-
1
скилидка
чесън
-
1
глава
кромид лук
-
150
гр
сирене
Начин на приготвяне
1. Нарязваме на дребно кромида, чесъна и целината. Запържваме ги в маслото.
2. Намаляваме огъня и поръсваме брашното. Бавно прибавяме и бульона.
3. Сваляме тенджерата от огъня, разбиваме продуктите с пасатор и ги връщаме отново на огъня да кипне отново.
4. Намаляме огъня и прибавяме сиренето, орехите, киселото мляко и сметаната. Оставете да къкри за няколко минути.