Крем супа от царевица с бекон
![Крем супа от царевица с бекон](https://assets.kulinaria.bg/attachments/pictures-images/0000/2943/MAIN-krem-supa-ot-tsarevitsa-s-bekon.jpg?1431703403)
Продукти
Начин на приготвяне
- В маслото запържваме лука до златисто. Прибавяме булъона и картофите, и оставяме да заври. След като заври, намаляваме котлона и оставяме да поври около 10 минути.
- След това прибавяме сметаната и царевицата. Бъркаме докато заври и изключваме котлона.
- Пюририраме в блендер. След това връщаме обратно на котлона за около 10 минути, като през това време овкусяваме със солта, черния пипер и копъра.
- Гарнираме с бекона и сервираме.
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook