Крем супа от картофи с джинджифил
Продукти
- 2 моркова
- 1 ч.л. розмарин
- 125 г масло
- 25 г джинджифил , корен
- 6 картофа
- 1 ч.л. сол
- 2 бульона
- 250 мл прясно мляко
Начин на приготвяне
- Обелваме и нарязваме картофите. Слагаме ги в тенджера с вода да се сварят.
- Добавяме почистените и нарязани моркови, корена от джинджифил, розмарина, бульоните и малко масло.
- Варим докато зеленчуците омекнат.
- След това прецеждаме всичко в нов съд, намачкваме и пасираме.
- През това време добавяме и маслото.
- Получаваме гъста смес, в която изсипваме прясното мляко (предварително затоплено).
- Супата сервираме гореща с малко крутони и заквасена сметана.
Клуб сандвич с шунка и печени чушки
Нарязваме филийките на триъгълник и ги намазваме с ...
Зелена салата с грейпфрут и орехи
Измиваме и накъсваме зелената салата. Поставяме я в...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook