Катино мезе
Продукти
- 10 г червен пипер
- 2 с.л. лимонов сок
- 1 връзка магданоз
- 2 глави лук
- 80 мл. зехтин
- 150 г печурки
- 600 г свинско месо
- черен пипер на вкус
- сол на вкус
100 г съдържат:
- 285 калории
- 24 г мазнини
- 16 г протеини
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на малки кубчета и го слагаме да се задуши в зехтина.
- През това време почистваме и измиваме лука и гъбите и ги нарязваме на ситно.
- Когато месото побелее, добавяме ситно нарязаните лук и гъби. Добавяме вода, толкова, че да покрие продуктите.
- Добавяме червения пипер и сол на вкус, и оставяме да се задушава на тих огън, докато месото стане крехко и водата се изпари. Добавяме ситно нарязаният магданоз.
- Ястието сервираме горещо, като преди това го подправяме с лимоновия сок и черен пипер на вкус.
Пица с риба тон
Загряваме фурната на 220 градуса. Намазваме пестото равномерно въху тестото.Аранжираме равномерно риб...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook