Картофена салата със сьомга
Продукти
- 2 картофа
- 1 морков
- 2 варени яйца
- 200 гр пушена сьомга
- 2 с.л. каперси
- 1 кисела краставичка
- 1 глава червен лук
- 1 ч.ч. грах от консерва
- 5 с.л. сметана
- 3 с.л. майонеза
- 1 с.л. горчица
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне
1. Сваряваме картофите и моркова и оставяме да се охладят. Нарязваме сьомгата, краставицата и лука на ситно. Добавяме и нарязаните на кубчета картофи и морков.
2. Разбъркваме продуктите и добавяме сметаната, майонезата, горчицата, сол и черен пипер на вкус.
3. За декорация може да използваме пресен копър и резен лимон.
Гръцки хумус
1. Смесваме всичките съставки в блендер и пасираме добре. Ако се получи прекалено гъсто пюре, добавям...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook