Хайвер от извара
от общо
127 гласа
Време: 15
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
- 1 ч.ч. извара
- 1 глава кромид лук
- 1 ч.л. червен пипер
- щипка смлян кимион
- 4 с.л. олио
- черен пипер
- сол
Начин на приготвяне
1. Разбиваме добре изварата. Настъргваме на ситно ренде глава лук и я добавяме. Слагаме подправките.
2. Наливаме постепенно и олиото и разбъркваме добре.
3. Кимиона може да заменим с горчица.
4. Сервираме с препечен пълнозърнест хляб.
Печени домати (Италия)
1. Измиваме доматите и ги разрязваме на две. Нареждаме половинките с отвора нагоре и ги издълбаваме.2...
Зелеви сарми със картофена салата и тъмен сос
1. Нарязваме на ситно праз лука и моркова. Запържва...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook