Гризини
Продукти
- сол на вкус
- 10 г розмарин
- зехтин на вкус
- 200 г тесто за пица
Начин на приготвяне
- Разточваме тестото за пица в елипсовидна форма, с дебелина 1 см.
- Нарязваме го на тънки ивици, овкусяваме със зехтин, розмарин и сол на вкус.
- Поставяме в подходящ съд за печене и печем до златист цвят.
* Рецептата за тесто за пица, подходящо за направата на "Гризини", може да откриете тук.
* Продуктите са за 1 порция.
Пица „Примавера”
За тестото: Пресяваме брашното, правим кладенче, добавяме маята и половината количество вода. Замесва...
Сладкиш "Бийненщих"
За топинга: Разтапяме маслото в малък съд (касерола). Добавяме захарта и меда. Разбъркваме внимателно...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook