Гъби с ориз и лук
Продукти
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме гъбите. Задушаваме ги в загрятото олио.
- Почистваме и нарязваме лука на ситно, и го прибавяме да се задуши при гъбите.
- Добавяме измития ориз и разбъркваме леко около 5 минути, след което добавяме водата. След като ястието заври, намаляваме котлона и оставяме да ври около 30 минути - до готовност на ориза.
- Овкусяваме с черен пипер и сол на вкус. Добавяме и ситно нарязаният магданоз.
- Ястието поднасяме топло.
Коктейл "Campari Tonic"
Копа чаша се пълни с лед. Добавя се 150 мл тоник. Завършва се с 50 мл Campari. Гарнира се с резен ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook