Домашен хамбургер
Продукти
- 1 с.л. кетчуп
- 1 ч.л. горчица
- 2 листа маруля
- черен пипер на вкус
- 1 кюфте
- 1 яйце пържено
- 1 щипка кимион
- 1 питка за сандвичи
Начин на приготвяне
- Разрязваме питката на две и я запичаме леко във фурна или на скара.
- Взимаме едната част от хлебчето и слагаме накъсаните листа маруля, горчицата, кюфтето, кашкавала, яйцето и накрая кетчупа.
- "Затваряме" сандвича като поставим другата половина отгоре.
- Сервираме със салата по избор.
Талиатели с гъби
Сваряваме талиателите според инструкциите на опаковката, до полуготовност и ги отцеждаме.Междувременн...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook