Чампурадо
Продукти
- 0,5 ч.ч. кафява захар
- 2 ч.ч. прясно мляко
- 1 парче мексикански шоколад , нарязан
- 0,4 ч.ч. царевично брашно
- 1 анасон - звездовиден
- 2 пръчици канела
- 3 ч.ч. вода
Начин на приготвяне
- В голяма тенджера кипнете водата с двете пръчки канела и анасона.
- Остранете тенджерата от котлона, сложете капака и оставете вътре канелата и анасона за 10 минути. През това време смесете брашното, млякото, шоколада и захарта.
- Извадете анасона и канелата, и върнете тенджерата на котлона, включете на слаб огън.
- Добавете сместа като непрекъснато разбърквате.
- Чампурадото е готово, когато шоколадът се разтопи напълно.
- Разбъркайте и сервирайте.
Пържени пилешки хапки с чесън и черен пипер
Пилешките гърди се измиват, подсушават и нарязват. ...
Сандвич с гауда, домати и черен пипер
Намазваме филиите с маслото. Добавяме гаудата. Изми...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook