Бутер тарт с аспержи и кашкавал
Продукти
- 40 г пармезан
- 20 г масло
- 80 г аспержи
- 200 г кашкавал
- 1 пак. бутер тесто
Начин на приготвяне
- Разстиламе тестото в намаслена тава.
- Отгоре поставяме настъргания кашкавал.
- След това почистваме, нарязваме и добавяме аспержите.
- Добавяме маслото на късчета и поставяме в предварително загрята на 180 градуса фурна.
- Печем около 30 минути. След като извадим от фурната поръсваме с настъргания пармезан.
- Разрязваме и сервираме.
Печено пиле с морска сол и розмарин
Почистваме и измиваме добре пилето. Изсушаваме го с...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook