Печено пиле с морска сол и розмарин
Продукти
- 2 лимона - изцедени за сок
- 0,5 ч.л. червен пипер
- 15 г розмарин
- 0,5 ч.л. черен пипер
- 130 г масло разтопено
- 1 пиле
- 10 г морска сол , или на вкус
Начин на приготвяне
- Почистваме и измиваме добре пилето. Изсушаваме го с кухненска хартия.
- Втриваме много добре всички подправки, заедно със сока от лимоните.
- Поставяме пилето в тавичка, заливаме го с маслото и добавяме около 1ч.ч. вода (да покрие дъното на тавичката).
- Печем в предварително загрята на 220 градуса фурна, около 45-50 минути.
Фета сандвичи с грах
Нарязваме франзелата на филийки. Всяка филийка намазваме с фета сирене. Добавяме грах и накрая малки ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook