Баница с кайма
Продукти
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме лука и морковите на ситно.
- В тенджера загряваме 2 с.л. от олиото и добавяме нарязаните лук и моркови. Разбъркваме и овкусяваме с джоджен и чубрица на вкус. Добавяме каймата и разбъркваме добре, докато се поизпържи леко.
- Върху всеки две от корите поставяме от плънката и навиваме на руло в предварително намаслена с останалата 1 с.л. олио.
- Поръсваме с парчета масло и печем в предварително загрята фурна на 200 градуса, до готовност (около 45 минути).
Печени картофи с чушки и кашкавал
Почистваме и нарязваме картофите и чушките. Поставя...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook