Продукти
-
1
пакет
кори за баница
-
4
яйца
-
300
г
кайма
-
1
морков
-
2
глави
лук
-
3
с.л.
олио
-
масло
-
джоджен
на вкус
-
чубрица
на вкус
Начин на приготвяне
- Почистваме и нарязваме лука и морковите на ситно.
- В тенджера загряваме 2 с.л. от олиото и добавяме нарязаните лук и моркови. Разбъркваме и овкусяваме с джоджен и чубрица на вкус. Добавяме каймата и разбъркваме добре, докато се поизпържи леко.
- Върху всеки две от корите поставяме от плънката и навиваме на руло в предварително намаслена с останалата 1 с.л. олио.
- Поръсваме с парчета масло и печем в предварително загрята фурна на 200 градуса, до готовност (около 45 минути).