Ароматно капучино с канела
Продукти
- 1 ч.ч. кафе еспресо
- 1 ч.ч. прясно мляко
- 1 ч.л. захар
- 4 г канела
Начин на приготвяне
- Изсипваме горещото еспресо в по-широка чаша, така, че да заеме само една четвърт от нея.
- Ако искаме да е по-сладко, добавяме една лъжичка захар. Затопляме половината от прясното мляко и го изсипваме в кафето, разбъркваме добре.
- Останалата част от млякото подгряваме в машината за еспресо, докато се образува много пяна и почти стане на гъстота като крем. Изсипваме този крем върху кафето и поръсваме отгоре с малко канела.
Пържени яйца с наденица, домати и мащерка
Загряваме малко зехтин в тиган. Нарязваме наденицат...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook