Close search

„Диасан Макс“ за нормални нива на кръвната захар

„Диасан Макс“ за нормални нива на кръвната захар Доц. д-р Стефка Владева – специалист Вътрешни болести, Ендокринология и болести на обмяната препоръчва Диасан Макс Photo credit sticker 2f081510d9ec8c4cb73e1aeb055b0235c8dcc21f20ef27de7a1a88dadc771583

Застрашителното разпространение на захарния диабет и неговите усложнения налагат търсене на нови терапевтични подходи. В последните години се засили приложението на природни продукти и микроелементи в предотвратяването и контрола на диабет тип 2.

Диасан Макс на Витаголд е специално разработен комплекс за допълнителен контрол на нивата на кръвната захар. В Диасан Макс е използван воден екстракт от Цейлонска канела, включени са екстракти на Горчив пъпеш и Гимнема, обогатени с микроелементите Цинк и Хром. Всички тези 5 съставки увеличават усвояването на глюкоза от клетките чрез повишаване на инсулиновата чуствителност,  намаляват производството на глюкоза в черния дроб и усвояването й в гастроинтестиналния тракт.

Използвам в практиката си Диасан Макс вече година. Предписвам го на пациенти сметаболитен синдром, нарушен глюкозен толеранс, като допълнително средство към конвенционалната антидиабетна терапия, при пациенти с наднормено тегло и затлъстяване или в повишен риск от развитие на тип 2 захарен диабет.

Резултатите от наблюдението на групи пациенти показват, че Диасан Макс благоприятства цялостния гликемичен контрол и ми дават основание да препоръчвам продължителен прием на Диасан Макс при нарушен глюкозен толеранс или в допълнение към терапията на захарен диабет тип 2.

Можете да поръчате продукта от тук - http://snba.eu

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност