Запечени картофи с лук и сирене
Продукти
- сол на вкус
- 8 г розмарин
- черен пипер на вкус
- 1 глава лук
- 400 мл заквасена сметана
- 50 г топено сирене , нарязано
- 120 г краве сирене , натрошено
- 500 г картофи , сварени
Начин на приготвяне
- Обелваме и измиваме лука. Него и картофите, нарязваме на филийки. Поставяме ги в купа и добавяме сол и черен пипер на вкус. Разбъркваме добре.
- В друга купа смесваме сирената със сметаната и разбъркваме добре.
- В тава поставяме нарязаните картофи и лук, и ги смесваме със сметаната и сирената.
- Разбъркваме внимателно и разстиламе в тавата.
- Добавяме розмарина и поставяме в предварително загрята на 220 градуса фурна.
- Печем до златисто (около 45-50 минути).
Сандвич със салам и топено сирене
Намазваме филиите с маслото. Върху всяка поставяме ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook