Запържен зарган с лимонов винегрет
от общо
126 глас
Време: 20
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
Начин на приготвяне
1. Почистваме рибата и я подсушаваме.
2. Посоляваме и овалваме в смес от брашно и риган и запържваме в сгорещения зехтин.
3. Смесваме лимоновия сок с копъра, солта и черния пипер и разбиваме с миксер, докато побелее.
4. Заливаме запържената риба и сервираме с гарнитура по желание.
Запечен карфиол по гръцки
1. Измиваме карфиола и го накъсваме на розички. Бланшираме го за 1-2 мин.2. Задушаваме праз лук наряз...
Овесени бисквити с банан и боровинки
1. Намачкваме двата банана с вилица. Добавяме овесе...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook