Close search

Задушени зеленчуци

4.5
от общо 133 гласа
Време: 25 мин.
Ниво: лесно
Порции: 2

Задушени зеленчуци photo-credit Задушени зеленчуци

Продукти

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме всички зеленчуци.
  2. Загряваме маслото в широк тиган и добавяме зеленчуците. Доливаме 100 мл. вода и похлупваме да се задуши за около 10 минути.
  3. Отстраняваме капака, разбъркваме внимателно и оставяме да се досготви, докато течността се изпари.
  4. Овкусяваме със сол на вкус и сервираме. 

1 Коментар

  1. Small
    СИМОНА

    Тази рецепта е много хубава

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност