Яйца по панагюрски с кисело мляко
Продукти
- 1 скилидка чесън
- 200 г кисело мляко
- 800 г вода
- 0,5 с.л. оцет
- сол на вкус
- 3 г червен пипер
- 1 с.л. масло
- 6 яйца
- 2 стръка копър , ситно нарязан
Начин на приготвяне
- В тенджера загряваме водата, заедно с малко сол и оцета.
- След като заври преместваме тенджерата от котлона и във водата счукваме яйцата.
- Връщаме тенджерата на котлона и след няколко минути изваждаме яйцата с помощта на решетъчна лъжица.
- В тиган загряваме маслото и червения пипер, и ги разбъркваме.
- Сервираме яйцата в подходяща чиния и ги заливаме с разбитото със счукания чесън кисело мляко и след това с мазнината.
- Поръсваме със ситно нарязания пресен копър и сервираме.
Печени картофи с хималайска сол и масло
Измиваме и сваряваме картофите. Обелваме ги и ги на...
Бисквитена торта с маскарпоне и портокали
В купа разбиваме маскарпонето с миксер. Прибавяме к...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook