Туршия от зелен фасул
Продукти
Начин на приготвяне
- Сваряваме зеленият фасул във вода за 20 минути, прецеждаме го и го охлаждаме.
- Редим го в буркани заедно с копъра и чесъна.
- Приготвяме марината, като смесим и сварим оцета, солта, захарта и олиото.
- Заливаме фасула с маринатата.
- Стерилизираме за 30 минути.
Туршия от печени чушки
Изпичаме чушките, обелваме ги и ги заливаме с предварително приготвената кипната марината.Оставяме ги...
Царска туршия
Почистваме и нарязваме на парчета зеленчуците.Разбъркваме ги добре.Смесваме и сваряваме продуктите за...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook