Close search

Тиганички

4.3
от общо 146 гласа
Време: 30 мин.
Ниво: лесно
Порции: 6

Тиганички photo-credit Сочни тиганички

Продукти

Начин на приготвяне

  1. В дълбок съд разбиваме яйцето, добавяме по малко от брашното, слагаме солта, млякото и содата. Добавяме водата и разбъркваме всичко, до получаване на хомогенна смес.
  2. Получава се не много гъста каша.
  3. В дълбок тиган с височина поне 8 см., сипваме олио до средата и като се сгорещи, с голяма супена лъжица или черпак гребваме от сместа и изсипваме в олиото.
  4. Докато се пържат, те се обръщат сами. 
  5. Сервираме горещи, по желание поръсени с пудра захар.

3 Коментара

  1. Small
    Анонимен

  2. Small
    Анонимен

  3. Small 76144dede55410527332275ae451ae1a2329dc6b83ea4bc5f2d665dd22caa65e
    nina63

    бърза лесна и чудесна закуска

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност