Сьомга с маслена заливка здравословно
от общо
126 глас
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 2
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с
Бяло вино
Начин на приготвяне
1. Посоляваме сьомгата, заливаме я с лимоновия сок и изпичаме на грил или варим на пара.
2. Запържваме маслото до златисто, слагаме чесъна за няколко секунди и сваляме от котлона.
3. Добавяме нарязания на ситно магданоз и разбъркваме. Заливаме със сока на половин лимон добавяме кората.
4. Сервираме рибата с маслената заливка и свежа салата или задушени зеленчуци, по избор.
Пълнена пъстърва с бадеми
1. Почистваме и измиваме пъстървите, намазваме с лимон, поръсваме с пипер и сол и оставяме да преседя...
Домашен чай с джинджифил, мед и канела
1. Кипваме водата и сваляме от котлона. Оставяме ма...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook