Сьомга с маслена заливка
здравословно
от общо
126 глас
Време: 40
Ниво: лесно
Порции: 2
Ниво: лесно
Порции: 2
Сервирай с
Бяло вино
Начин на приготвяне
1. Посоляваме сьомгата, заливаме я с лимоновия сок и изпичаме на грил или варим на пара.
2. Запържваме маслото до златисто, слагаме чесъна за няколко секунди и сваляме от котлона.
3. Добавяме нарязания на ситно магданоз и разбъркваме. Заливаме със сока на половин лимон добавяме кората.
4. Сервираме рибата с маслената заливка и свежа салата или задушени зеленчуци, по избор.
Пълнена пъстърва с бадеми
1. Почистваме и измиваме пъстървите, намазваме с лимон, поръсваме с пипер и сол и оставяме да преседя...
Домашен чай с джинджифил, мед и канела
1. Кипваме водата и сваляме от котлона. Оставяме ма...
принтирай
приготви
добави в любими
1 Коментар
Most helpful human beings toasts should amuse and present give about the couple. Beginner audio systems previous to obnoxious throngs would be wise to remember often the valuable signal using grow to be, which is to be an individual’s home. best man speech examples toca si esarfa absolvire