Свински шишчета с патладжан и лук
Продукти
- сол на вкус
- 2 с.л. масло
- 200 мл бяло вино
- чубрица на вкус
- черен пипер на вкус
- 2 глави лук
- 1 кг свинско месо
- 2 патладжана
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправките и виното, и оставяме да престой 1 нощ.
- На другия ден го нанизваме на шишове, като редуваме - месо, патладжан, лук.
- Поръсваме с маслото и печем на фурна или на скара, като обръщаме.
- Сервираме с гарнитура по желание.
Мариновани пилешки шишчета с жълти, червени чушки и лук
Босилекът и копърът се измиват, подсушават и накълц...
Пържени картофи по селски с копър и чесън
Измиваме и сваряваме картофите в посолена вода без ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook