Свински шишчета с бяло вино, чушки и моркови
Продукти
- 1 кг свинско филе
- 3 чушки
- 2 моркова
- черен пипер на вкус
- чубрица на вкус
- 200 мл бяло вино
- сол на вкус
- 2 с.л. масло
Начин на приготвяне
- Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправките и виното, и оставяме да престой 1 нощ.
- На другия ден го нанизваме на шишове, като редуваме - месо, чушка, морков.
- Поръсваме с маслото и печем на фурна или на скара, като обръщаме.
- Сервираме с гарнитура по желание.
Чийзкейк с малини
Малиновият сос приготвяме като изсипваме в тенджера малините и захарта. Добавяме вода и разбъркваме в...
Шоколадов кекс с ягоди
Шоколада и маслото разтапяме заедно, на водна баня и оставяме да се охладят. Разбиваме яйцата и захар...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook