Свински шишчета с бяло вино, чушки и моркови

Продукти

  • 1 кг свинско филе
  • 3 чушки
  • 2 моркова
  • черен пипер на вкус
  • чубрица на вкус
  • 200 мл бяло вино
  • сол на вкус
  • 2 с.л. масло

Време: 12 ч. и 30
Ниво: лесно

Large svinski shishcheta s byalo vino chushki i morkovi

Начин на приготвяне

  1. Нарязваме месото на кубчета, поръсваме с подправките и виното, и оставяме да престой 1 нощ.
  2. На другия ден го нанизваме на шишове, като редуваме - месо, чушка, морков. 
  3. Поръсваме с маслото и печем на фурна или на скара, като обръщаме. 
  4. Сервираме с гарнитура по желание.