Свински карета с млад зелен фасул
Продукти
- 300 г свинско контра филе
- 200 г зелен фасул , млад
- 20 г масло
- За маринатата:
- 0,5 глава лук
- 3 скилидки чесън
- 5 г черен пипер
- 5 г сол
- 5 г мащерка
- 5 г риган
- 100 мл олио
- 200 мл бяло вино
Начин на приготвяне
- Нарязваме на ситно лука и чесана и ги смесваме с бялото вино, олиото, ригана, мащерката, солта и черния пипер.
- Към вече готовата марина, слагаме свинското контра филе и го оставяме за 12 часа за да попие ароматите и вкуса на маринатата.
- Печем на скара или барбекю.
- Задушаваме младия зелен фасул в маслото.
- Сервираме филето гарнирано със задушения фасул.
Сладко от кестени
Запарваме кестените като ги варим 10 минути. Веднага ги изплакваме със студена вода 3 пъти.С остър но...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook