Продукти
-
300
г
свинско контра филе
-
200
г
зелен фасул
, млад
-
20
г
масло
- За маринатата:
-
0,5
глава
лук
-
3
скилидки
чесън
-
5
г
черен пипер
-
5
г
сол
-
5
г
мащерка
-
5
г
риган
-
100
мл
олио
-
200
мл
бяло вино
Начин на приготвяне
- Нарязваме на ситно лука и чесана и ги смесваме с бялото вино, олиото, ригана, мащерката, солта и черния пипер.
- Към вече готовата марина, слагаме свинското контра филе и го оставяме за 12 часа за да попие ароматите и вкуса на маринатата.
- Печем на скара или барбекю.
- Задушаваме младия зелен фасул в маслото.
- Сервираме филето гарнирано със задушения фасул.