Свински карета с мащерка и бяло вино
от общо
126 глас
Време: 90
Ниво: лесно
Порции: 4
Ниво: лесно
Порции: 4
Сервирай с
Бяло вино
Продукти
- 1 кг свински карета
- мащерка
- сол
- черен пипер
- 1 ч.ч. бяло вино
- зехтин
Начин на приготвяне
1. Нарязваме каретата и ги мариноваме със сол, черен пипер, стръкове мащерка, зехтин. Оставяме ги за около 1 час в хладилника.
2. Подреждаме ги в тавичка и поливаме с бялото вино. Запичаме ги на фурната за около 35 мин. Сервираме с гарнитура по желание.
Месно-зеленчукови шишчета с домати
1. Нарязваме пилешките гърди на кубчета, овкусяваме...
Паста салсиче със сушени домати и каперси
1. Задушаваме ситно нарязания лук с чесън, малко со...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook