Свинска пача
Продукти
- 1 ч.л. оцет
- 1 ч.л. сол
- 1 дафинов лист
- 1 ч.л. черен пипер
- 2 глави лук
- 4 скилидки чесън
- 1 прасе ушите, краката и опашката
100 г съдържат:
- 243 калории
- 20 г мазнини
- 13 г протеини
- 1 г въглехидрати
Начин на приготвяне
- Варим ушите, краката и опашката на прасето около 3 часа с чесъна, черния пипер и дафиновия лист. Не доливаме повече соса.
- Пачата е готова когато месото омекне и почне да се къса.
- Тогава раздробяваме месото на парченца, а бульона прецеждаме и изливаме в намокрена тава.
- Добавяме още малко чесън и оставяме да изстине. След като пачата замръзне, я нарязваме на парчета и е готова за поднасяне.
- По желание, можем да я подкиселим с оцет преди замразяването.
Телешко варено
Нарязваме джоланa на парчета, заливаме го със студена вода и го варим на силен огън.Когато заври, отб...
Шкембе чорба
Попарваме шкембето с вряща вода за 2-3 минути и веднага го остъргваме с остър нож откъм вътрешната ст...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook