Бутер кроасани с масло и сирене
Продукти
- 250 г сирене , натрошено
- 1 яйце
- 125 г масло - на стайна температура
- 1 пакет бутер тесто - на стайна температура
Начин на приготвяне
- Разстиламе бутер тесто върху кухненски плот и го разрязваме на триъгълници.
- В основата на всеки слагаме по малко парче масло и сирене, и завиваме на руло.
- Оформените кроасани нареждаме в тава, застлана с хартия за печене.
- Разбиваме яйцето и намазваме кроасаните.
- Печем в предварително загрята на 180 градуса фурна, до лек златист цвят.
Пица с лук и гъби
От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни. Намазваме блата добре с домат...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook