Супа от пиле
Продукти
- сол
- черен пипер
- пресен магданоз
- лимонов сок
- краве масло
- 2 яйца
- 1 шепа фиде
- 1 дафинов лист
- 15 зърна черен пипер
- 2 корена магданоз
- 1 резен целина
- 1 морков
- 1 глава лук
- 1 пиле
Начин на приготвяне
1. Измиваме половин пиле и го сваряваме и обезкостяваме. Нарязваме на дребно месото. Добавяме в бульона морковите, лука, целината, корените магданоз, нарязани на дребно. Добавяме сол на вкус, дафиновия лист и черен пипер.
2. Когато зеленчуците са сварени, добавяме фидето. Разбиваме яйцата и сока на половин лимон. Сваляме от котлона и застройваме супата.
3. Запържваме ситно нарязаното месо в маслото до златисто. Добавяме го в супата и сервираме поръсена с пресен магданоз.
Спагети с праз лук и яйце
1. Задушаваме ситно нарязания праз лук в зехтин, малко вода, счукания чесън и ситно нарязана червена ...
Говеждо - рамстек с лук
1. Нарязваме контрафилето на пържолки и ги начукваме и посоляваме и овкусяваме с черен пипер.2. Потоп...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook