Продукти
-
сол
-
черен пипер
-
пресен
магданоз
-
лимонов сок
-
краве масло
-
2
яйца
-
1
шепа
фиде
-
1
дафинов лист
-
15
зърна
черен пипер
-
2
корена
магданоз
-
1
резен
целина
-
1
морков
-
1
глава
лук
-
1
пиле
Начин на приготвяне
1. Измиваме половин пиле и го сваряваме и обезкостяваме. Нарязваме на дребно месото. Добавяме в бульона морковите, лука, целината, корените магданоз, нарязани на дребно. Добавяме сол на вкус, дафиновия лист и черен пипер.
2. Когато зеленчуците са сварени, добавяме фидето. Разбиваме яйцата и сока на половин лимон. Сваляме от котлона и застройваме супата.
3. Запържваме ситно нарязаното месо в маслото до златисто. Добавяме го в супата и сервираме поръсена с пресен магданоз.