Спагети с агнешки кюфтенца и фенел
Продукти
- 2 консерви домати на кубчета
- 1 чили
- розмарин
- черен пипер
- сол
- 3 с.л. зехтин
- 3 скилидки чесън
- 2 бр. фенел
- 500 гр агнешка кайма
- пармезан
- 1 пак. спагети
Начин на приготвяне
1. Омесваме каймата с подправките и оформяме кюфтенца. Запържваме ги в зехтина и ги отцеждаме.
2. Нарязваме фенел на ситно и задушаваме с малко зехтин и ситно нарязания чесън, добавяме консервите домати и оставяме на котлона докато се сгъсти. Добавяме и чилито.
3. Сваряваме спагетите според указанията, прецеждаме и сервираме с доматения сос, кюфтенцата и поръсваме с настъргания пармезан.
Сьомга с аспержи и хрупкави картофи
1. Сваряваме картофите в подсолена вода, отцеждаме ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook