Сочен омлет с гъби и босилек
Продукти
- босилек - пресни листа за гарниране
- черен пипер на вкус
- 100 г сирене ементал
- сол на вкус
- 6 яйца
- 100 г гъби от буркан, нарязани
- 2 с.л. масло
- 100 г кашкавал , настърган
Начин на приготвяне
- Разбиваме яйцата с малко сол на вкус.
- Към разбитите яйца прибавяме гъбите и настърганите сирена.
- Разбъркваме внимателно.
- Разтапяме маслото в нагорещения тиган, изсипваме и пържим сместа от двете страни.
- Омлета сервираме веднага, поръсен с черен пипер на вкус и пресния босилек.
Доматен сок с мака
Измиваме, нарязваме и пасираме доматите. Прецеждаме ги през ситна цедка и добавяме водата, маката и с...
Сладкиш ала Кайзершмарен
Разбиваме жълтъците със захарта, ванилията, млякото и брашното. В отделен съд разбиваме на сняг белтъ...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook