Шоколадово мляко с тиква и ориз
Продукти
- 30 г ориз
- 90 мл мляко
- 30 г бял шоколад
- 40 г тиква (почистена)
- 20 мл течна сметана
- 10 г захар
- 0,5 лайм
- 20 мл лимончело
Начин на приготвяне
- Сваряваме ориза с млякото и захарта.
- Тиквата я печем със сока от лайм и лимочело.
- След като омекне я пасираме със сметаната.
- След като оризът ни е готов и още топъл прибавяме шоколада и крема от тиква с лимонов аромат.
- Ястието може да се консумира и топло и студено.
Домашна паеля с пиле и морски дарове
Сваряваме ориза две към едно в полза на водата. Зап...
Пилешко филе на скара със салата и печени чушки
1. Нарязваме филетата на 4 порции, леко ги начуквам...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook