Шоколадови бисквитки с джинджифил и фъстъчено масло
Продукти
- 1 ч.ч. захар
- 1,5 ч.ч. брашно
- 1 ч.л. сода
- 1 ч.л. бакпулвер
- 1 щипка сол
- 4 г джинджифил
- 1 яйце
- 1,5 ч.ч. фъстъчено масло
- 1 ч.ч. краве масло
- 260 г шоколад , начупен
Начин на приготвяне
- Разбъркваме старателно сухите съставки.
- Отделно разбиваме маслата, като добавяме и яйцето към тях.
- В отделна купа разбъркваме сухите съставки и към тях прибавяме кремообразната смес.
- Добавяме парчетата шоколад и месим, докато стане хомогенно тесто (ако не броим шоколада).
- След това оформяме бисквитките и ги печем на 180 градуса, около 10 минути, на предварително загрята фурна.
Апетитна салата от домати с чушки и лук
Измиваме и нарязваме доматите и ги поставяме в купа...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook