Шоколадов сладкиш с масло и пудра захар
Продукти
Начин на приготвяне
- Разтапяме на тих огън маслото и шоколада до пълното разтваряне на парченцата шоколад.
- Разбъркваме сместа много добре и я оставяме да се охлади леко.
- През това време в дълбока купа смесваме захарта, яйцата, брашното, бакпулвера, солта и ванилията, и ги разбиваме до получаването на гладка смес. Към нея прибавяме шоколадовата смес и отново разбъркваме до получаване на еднороден цвят.
- Сместа изсипваме в малка кръгла или правоъгълна тавичка и печем около 45 минути, при температура 160 градуса.
- След като се изпече сладкишът, го оставяме да се охлади и по желание го гарнираме с пресни плодове.
Бутер кроасани с масло и конфитюр
Разстиламе бутер тесто върху кухненски плот и го ра...
Ягоди в млечен шоколад
Разтапяме шоколада на водна баня.Изчакваме го леко да се охлади и в него потапяме ягодите една по едн...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook