Close search

Руло "Стефани"

3.8
от общо 129 гласа
Време: 70 мин.
Ниво: средно
Порции: 4

Руло "Стефани" photo-credit Апетитно руло "Стефани"

Продукти

100 г съдържат:

  • 247 калории
  • 15 г мазнини
  • 11 г протеини
  • 9 г въглехидрати

Начин на приготвяне

  1. Почистваме и нарязваме лука на ситно, заедно с подправките, натрошените изцедени от водата филии хляб и яйцата. Омесваме каймата, покриваме я с прозрачно фолио и я оставяме за около 30 минути в хладилника.
  2. Върху фолио разстиламе каймата във формата на правоъгълник.
  3. В средата по цялата дължина разпределяме плънката.
  4. Завиваме внимателно на руло, което прехвърляме в намазнена тава.
  5. Намазваме го с останалия белтък, без да го разбиваме.
  6. Поръсваме с галетата и напръскваме леко със зехтин.
  7. Отстрани на рулото, в тавата налеиваме 200-250 мл. вода.
  8. Покриваме с алуминиево фолио и печем около 30-35 минути, в загрята на 180 градуса фурна.
  9. По желание, може след като извадим рулото и махнем фолиото, да го "обгърнем" с бекон или да го полеем с малко мазнина и поръсим с настърган кашкавал. След това запичаме за още около 10-15 минути.
  10. Сервираме с гарнитура по избор.

0 Коментара

  1. Няма коментари.
    Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook
Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност