Пресни картофи по селски
Продукти
- 500 г пресни картофи
- 1 ч.л. червен пипер
- 1 ч.л. чубрица
- 1 ч.л. черен пипер
- 1 ч.л. риган
- 2 с.л. царевично брашно или галета
- олио за пържене
Начин на приготвяне
- Измиваме и сваряваме картофите в посолена вода без да ги белим.
- Като изстинат ги слагаме в кутия с капак, заедно с подправките и цаервчното брашно. Разклащаме кутията добре, за да могат подправките да полепнат по картофите.
- След това пържим в олиото, във фритюрник, докато хванат златиста коричка.
- Поднасяме топли.
Редена плодова салата
Почистваме и нарязваме пъпеша и прасковите. Почистваме добре къпините. Измиваме ягодите. В купа или п...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook