Пица "Парма"
Продукти
- 0,5 глава лук
- 120 г пилешко филе
- 300 г кашкавал
- 50 г топено сирене
- 50 г царевица , от консерва
- 1 домат , ситно нарязан
- 100 мл. доматен сос
- 1 тесто за пица, готово
Начин на приготвяне
- От готовото тесто* разточваме блат за пица, с големина според вкуса ни.
- След това слагаме доматения сос и настъргания кашкавал. Добавяме нарязаните лук, домат и пилешко филе, топеното сирене и царевицата.
- Печем в предварително загрята фурна, на 185 градуса, около 15-18 минути.
- По желание, преди сервиране поръсваме с малко риган и черен пипер.
*Рецептата за "Тесто за пица", може да намерите в Категория - "Пици".
Свежа плодова салата от ягоди с мента
Почистваме добре и нарязваме ягодите, и ги поставям...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook