Пилешки шишчета по марокански
Продукти
- 0,5 връзка копър
- 4 скилидки чесън
- 4 с.л. лимонов сок
- 5 с.л. зехтин
- 1,5 кг пилешки гърди , нарязани на парченца
- 1 ч.л. кимион
- 1 ч.л. червен пипер
- сол
Начин на приготвяне
- В блендер изсипваме и пасираме зехтина, лимоновия сок, чесъна, копъра, кимиона, червения пипер и солта.
- В така получената марината поставяме нарязаното пилешко месо и го поставяме в хладилник за около час.
- След това го забождаме на шишчета и го печем в силно загрята фурна до златисто.
- Сервираме със свежи зеленчуци по избор.
Шоколадово суфле с ликьор
Натрошаваме шоколада и го разтапяме заедно с маслото, на водна баня, като бъркаме непрекъснато.Разбив...
Зелена салата с радичио и чери домати
Измиваме добре и нарязваме зелената салата, радичио...
0 Коментара
Бъди първия коментирал! Вход Регистрация Влез с Facebook